Dekaler

Dekaler från Diodexperten

Våra dekaler är tillverkade av högkvalitativ vinyl för att säkerställa hållbarhet och enkel applicering. Dekalerna är vattenbeständiga och UV-tåliga, vilket innebär att de behåller sin färg och kvalitet även i  våra tuffa väderförhållanden. Är du som kund är ute efter något mer unikt erbjuder vi också anpassade dekaler, skapa din egen unika dekal här!

Montera din dekal på rätt sätt

För att få bästa möjliga resultat och hållbarhet från vädrets alla element är det viktigt att du monterar din dekal på rätt sätt. För dig som kund har vi skapat en enkel guide att förhålla sig till. Anvisningar för hur du monterar och applicerar din dekal hittar du i vår vår guide för dekalmontering.

Varför dekaler från Diodexperten? 

Vi är engagerade i att vara i framkant av de senaste trenderna. Vårt team av trendspanare letar ständigt efter det hetaste på marknaden för att erbjuda de mest aktuella, trendiga och moderna dekalerna. Populära användningsområden inkluderar dekaler till EPA-traktorer, mopeder, lastbilar och laptops. Naturligtvis har våra dekaler många fler användningsområden, det är bara din fantasi som sätter gränserna!


Payment with Apple Pay Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Diodexperten Sverige