Dekal valfri text

  • 59 kr

Här kan du designa din alldeles egna dekal! Välj typsitt, färg storlek Välkommen!I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa
Leverans 1-4 arbetsdagar
Fri frakt från 500kr
30 dagars öppet köp

Här kan du designa din alldeles egna dekal!

Fyll i den texten du önskar

Fyll i alla uppgifter ovanför, glöm inte heller att skriva exakt så som du vill att dekalen ska se ut exempel Stora bokstäver, mellanslag mm. då vi kopierar den angivna texten.

Väljer du ett kursivt typsnitt med endast versaler kan din text bli svårläst, typsnitt A,D,E bör inte vara endast versaler då dom blir svårlästa

Höjden Justeras automatiskt efter den angivna bredden för att dekalen ska få den rätta upplösningen vill du ha en specefik höjd så är det bara att du anger det i rutan detta är valfritt annars gör vi det åt dig en dekal på 100cm blir oftast mellan ca 10-20 cm hög beroende på typsnitt och antal bokstäverVill ni ha ett annat typsnitt?

Vill du ha större än 200cm lång?

Eller ska du beställa mer än 3 av samma dekal?

Tveka inte på att kontakta oss på [email protected]


Applicering av dekal

För att en dekal ska sitta länge och tåla gäller det att dekalen appliceras rätt från början, följ dessa steg för att din dekal ska bli rätt applicerad och hålla så länge som möjligt.


✔ Börja med att göra rent ytan där dekalen ska sitta ytan måste vara fettfri för att dekalen ska kunna fästa

✔ Se till så att det inte är för kallt när du monterar dekalen (under 10 grader) värm upp ytan innan dekal appliceras för att den ska bita så bra som möjligt

✔ Rulla bort bakrundspappret försiktigt och se till att ingen vinyl följer med.

✔ Lägg dit dekalen där önskas

✔ Tryck hårt på dekalen där den utskurna vinylen är och börja sedan dra bort Applicerings folien försiktigt se till att vinylen inte följer med gör den det rulla tillbaka och tryck på vinylen och gör om tills den biter mot ytan.