MONTERA DIN DEKAL!

Montera rätt

För att din dekal ska hålla så länge som möjligt och tåla regn, snö kyla och värme gäller det att man gör rätt när man sätter dit dekalen!

Börja med att välja ut en plats där du ska sätta dekalen, även att vara på ett lämpligt ställe när du ska sätta dit dekalen!

- Diodexperten Sverige -

Se till att ytan är slät gör sedan rent ytan noga med IPA  (isopropyl alcohol) och torka av det är viktigt att ytan är fri från smuts, fett och fukt och att ytan där du placerar dekalen inte är för kall, är det kallare än 12° värm ytan med en värmepistol eller värmas upp inne 

Därefter börjar du att försiktigt dra bort bakgrundspappret ifrån appliceringsfolien och den utskurna vinylen se till att all vinyl följer med och inte blir med på bakgrundspappret 

Tips håll dekalen rakt framför dig och sedan separera båda                    papperna ifrån varandra för att enkelt se att den                    utskurna vinylen följer med.

Placera dekalen där du vill ha den & lägg sedan emot dekalen försiktigt samtidigt som du håller den sträckt i båda sidor. Är dekalen stor ta hjälp av en kompis så att ni kan stå på varsin sida.


Använd en skrapa och börja från mitten och arbeta sedan ut mot varsin sida.

Här hittar du skrapan

Dra sedan bort appliceringsfolien dra från en sida till den andra , Se till att dekalen  inte följer med, Isåfall fäll tillbaka och skrapa mer tills dekalen fastnar!

- Diodexperten Sverige -
Payment with Apple Pay Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Diodexperten Sverige