Magnet Arbetsljus Prolum Singel

  • 129 kr

Prolum Singel erbjuder en praktisk och smidig lösning för montering av mindre arbetsbelysning och blixtljusramper, tack vare sitt innovativa magnetiska fäs

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa
Leverans 1-4 arbetsdagar
Fri frakt från 500kr
30 dagars öppet köp

Prolum Singel erbjuder en praktisk och smidig lösning för montering av mindre arbetsbelysning och blixtljusramper, tack vare sitt innovativa magnetiska fäste. Det magnetiska systemet gör det otroligt enkelt och snabbt att fästa och ta loss ljuset, vilket är särskilt fördelaktigt i situationer där håltagning för montering inte är önskvärt eller möjligt.

Magnetfästet är utformat med kraftfulla magneter som är omgivna av en skyddande gummibeläggning för att förhindra friktion och repor mellan magneten och monteringsytan. Detta garanterar inte bara en stabil fästning utan även att ytan förblir intakt. Monteringsfästena är utrustade med två magneter vardera för att säkerställa att ljuset hålls på plats och förhindra eventuell lutning.

Prolum Singel är speciellt utformat för montering av mindre arbetsljus eller för montering av blixtljusramper,  Produkten säljs styckvis och erbjuder en bekväm och pålitlig lösning för ljusmontering.

För de som behöver skenmontering av arbetsbelysning eller blixtljusramper finns även Prolum Horizontal och Prolum Vertical  tillgänglig som ett komplement till Prolum Singel. Dessa alternativ ger användarna möjlighet att anpassa montering för flera olika typer av belysning

Teknisk specifikation

  • Märke och modell: Magnetfäste Prolum Singel
  • Användningsområde: Montering av extra- och arbetsljus
  • Invändig gänga M8
  • Magnetdiameter: ⌀ 55 mm
  • Starka magneter som förhindrar ljuset att luta och lossna
  • Gummibeläggning som undviker report och friktion