Prolum

Magnet för extraljus & LED-Ramp

Montera extraljus och arbetsbelysning enkelt med vårat magnetfäste. Starka magneter, gummibeläggning för att undvika repor


 


Prolum Horizontal erbjuder en praktisk och smidig lösning för montering av extraljus och arbetsbelysning, tack vare sitt innovativa magnetiska fäste. Det magnetiska systemet gör det otroligt enkelt och snabbt att fästa och ta loss ljuset, vilket är särskilt fördelaktigt i situationer där håltagning för montering inte är önskvärt eller möjligt.

Magnetfästet är utformat med kraftfulla magneter som är omgivna av en skyddande gummibeläggning för att förhindra friktion och repor mellan magneten och monteringsytan. Detta garanterar inte bara en stabil fästning utan även att ytan förblir intakt. Monteringsfästena är utrustade med två magneter vardera för att säkerställa att ljuset hålls på plats och förhindra eventuell lutning.

Prolum Horizontal är speciellt utformat för montering av runda extraljus och arbetsljus, samt lampor med egna fötter. Dess flexibilitet gör det dock möjligt att använda det som ett stöd för att säkra montering av längre ljusramper om så önskas. Produkten säljs styckvis och erbjuder en bekväm och pålitlig lösning för ljusmontering.

För de som behöver en sidomontering av extraljusramper finns även Prolum Vertical tillgänglig som ett komplement till Prolum Horizontal. Dessa alternativ ger användarna möjlighet att anpassa montering

Teknisk specifikation

  • Märke och modell: Magnetfäste Prolum Horixontal
  • Användningsområde: Montering av extra- och arbetsljus
  • Mått: 195 x 30 x 10 mm (bredd x höjd x djup)
  • Magnetdiameter: ⌀ 88 mm
  • Starka magneter som förhindrar ljuset att luta och lossna
  • Gummibeläggning som undviker repor och friktion


Recensera produkt

Payment with Apple Pay Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Diodexperten Sverige