Prolum

Varningspuck

Kraftfull LED-varningspuck med säker, pålitlig magnet. Få synlighet och säkerhet för att skydda dig och andra trafikanter!


 


Maximera din synlighet och säkerhet med Prolum varningspuck, en kraftfull enhet utrustad med hela 16 lysande LED-lampor. Denna högeffektiva varningspuck är designad för att vara det perfekta säkerhetsljuset vid trafikledning och i nödsituationer där det är kritiskt att snabbt fånga trafikanters uppmärksamhet. Den har en praktisk magnetfästanordning på undersidan, vilket gör att den kan monteras direkt på fordonets kaross utan att orsaka minsta skada eller repa.

När pucken är fulladdad, levererar den upp till imponerande 60 timmars belysning, beroende på det valda blixtmönstret. Den inbyggda magneten underlättar snabb och enkel placering på fordonet, vare sig det är på karossen, lastutrymmet eller vid ett vägräcke.

Prolum varningspuck är oumbärlig vid situationer där fordonet strandat vid vägkanten eller när behovet av att snabbt påkalla uppmärksamhet och synas är akut. Dess extremt tåliga och vattentäta design gör att den tryggt kan placeras på vägen och till och med tåla att bli överkörd av en bil utan att ta skada.

Denna mångsidiga varningspuck är inte bara ett oumbärligt verktyg för vägarbete, trafikledning , den är även perfekt för jägare och eftersökningssituationer. Dess användningsområden sträcker sig även till föreningar och privatbruk där behovet av effektiva observations- och varningsljus är påtagligt.

Specifikationer:

 • Vikt: 190g
 • Storlek: Diameter 110mm, höjd 33mm
 • 16 orangea led dioder placerade runt om i ljuspucken
 • Drivs av: Batterier eller uppladdningsbara modellen
 • Vattentät och stötsäker för att klara alla förhållanden 
 • Starkt magnetfäste undertill och hål upptill för smidigt och säker montering. perfekt att fästa på biltaket, eller att hänga.
 • 9 olika blixtmönster för att möta olika situationer

Blixtlägen

 1. Stadigt högintensivt
 2. Roterande
 3. Alternerande
 4. Enkel-blink
 5. Trippel-blink
 6. Stadigt lågintensivt
 7. SOS
 8. Två dioder
 9. Fyra dioder

Optimera din synlighet och höj säkerheten med Prolum varningspuck – en pålitlig följeslagare som tar synlighet till en ny nivå och säkerställer att du alltid är synlig när det behövs som mest.

Recensera produkt

Payment with Apple Pay Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Diodexperten Sverige