Blixtljus-relä Prolum Strobe Controller 12/24V

  • 189 kr
  • 159 kr

Prolum Strobe Controller: förvandlar ditt fasta sken till ett blinkande varningssljus, Klarar upp till 55w

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa
Leverans 1-4 arbetsdagar
Fri frakt från 500kr
30 dagars öppet köp

Prolum Strobe Controller: Förvandla Konstant Ljus till Blinkande Effekt

I en värld där belysning spelar en avgörande roll i allt från säkerhet till estetik, är det viktigt att ha rätt verktyg för att skapa önskad effekt. Prolum Strobe Controller är en innovativ lösning som gör det möjligt att konvertera ett konstant skinande ljus till ett blinkande ljus med en maximal effekt på 55W. Denna enhet är speciellt utformad för användare som vill dra nytta av ett dynamiskt ljuselement, oavsett om det handlar om att öka synligheten vid nattkörning eller att skapa en iögonfallande estetik.

Funktioner och Specifikationer:

  • Maximal Effekt på 55W: Prolum Strobe Controller klarar av att hantera upp till 55 watt kontinuerligt ljus. Detta gör den idealisk för en mängd olika tillämpningar, från fordonsljus till signalbelysning.

  • Driftspänning 12/24 V: Enheten är kompatibel med både 12V och 24V driftspänning, vilket ger användaren flexibilitet att anpassa den till olika fordon och elektriska system.

  • Blinkande Funktion: Huvudsyftet med Prolum Strobe Controller är att omvandla ett konstant ljus till blinkande ljus. Detta kan vara särskilt användbart för att varna andra trafikanter

  • Storlek: 48 x 27 x 13 mm

  • Enkel Installation: Installationen är enkel och kräver ingen avancerad teknisk kompetens. Användare kan enkelt ansluta enheten till sina befintliga ljuskällor och konfigurera den för att uppnå blixtljus effekten.

  • Hållbar Konstruktion: Prolum Strobe Controller är konstruerad med kvalitetskomponenter och är byggd för att hålla. Den är motståndskraftig mot de påfrestningar som kan uppstå i olika användningsmiljöer.

Användningsområden för Prolum Strobe Controller är mångsidiga. Den kan användas inom transportsektorn för att öka säkerheten genom att göra fordon mer synliga på vägen, eller som ett verktyg. Dess förmåga att enkelt omvandla konstant ljus till blinkande ljus ger användare möjlighet att anpassa belysningen efter deras behov.

Prolum Strobe Controller representerar en kostnadseffektiv och användarvänlig lösning för att skapa imponerande visuella och funktionella effekter. Oavsett om du är en professionell inom belysningsbranschen eller en privatperson som söker att förbättra din fordonssäkerhet, kan denna enhet vara ett värdefullt tillskott till din verktygslåda. Med sin förmåga att omvandla konstant ljus till ett blinkande underverk, ger Prolum Strobe Controller användarna en ny dimension av Strobe controller.


24 Månaders garanti, Säljes styckvis