Prolum

Stjärnhimmel Paket Optik Kit V2

Äntligen tillbaka med vår uppdaterade Stjärnhimmel Optik Kit V2. Vi har lyssnat på era önskemål och slagit ihop dom till en helt ny nivå!


 


Äntligen tillbaka med vår uppdaterade Stjärnhimmel Optik Kit V2! Vi har lyssnat på era önskemål och slagit ihop dom till en helt ny nivå. Med förbättrad ljuskälla och en smidig fjärrkontroll är detta kit nu bättre än någonsin.

Extremt liten och kompakt ljuskälla på enbart ⌀ 36 * 150mm vilket som gör att den lätt får plats mellan innertak och kaross eller att gömma. 300 Fibrer som är 2 meter långa och räcker perfekt för att fylla ut ett innertak!

Först och främst har vi förbättrat ljusstyrkan avsevärt jämfört med vår tidigare modell. Den uppgraderade ljuskällan ger dig en mer intensiv och realistisk stjärnhimmel.

Fjärrkontrollen har också genomgått en uppgradering. Nu har vi inkluderat en annan fjärrkontroll som är ännu mer användarvänlig och intuitiv. Den är enkel att använda och ger dig full kontroll över din stjärnhimmel. Du kan justera färger, ljusstyrka och hastighet med lätthet.

Men det är inte allt! Vår nya fjärrkontroll har även en längre räckvidd. Om du föredrar att styra allt med din smartphone, så har vi bra nyheter - vårt Stjärnhimmel Optik Kit V2 är nu kompatibelt med telefonstyrning! Anslut enkelt din telefon via Bluetooth och styr din stjärnhimmel direkt från din mobila enhet.

Vi har även gjort installationen lättare till detta paket genom vårat tillval av cigarett adapter till stjärnhimlen! 

Nu finns även möjlighet att välja anslutning för att smidigast passa installationen till ditt fordon

Glöm inte att för dig som är intresserad av fler optiska fibrer och vill ha tätare stjärnor så säljer vi även Stjärnhimmel Paket V2 med 500 fibrer istället för 300. Klicka här


Teknisk Specifikation:

Ingående Volt: 12-24

Effekt: Max 10 W

Storlek Ljuskälla: 36 ⌀ * 150mm

Storlek Fibrer 0.75 ⌀ x 2m

CE, RoHs,

Garanti 3 År


Inkoppling av kabel:

Röd: +

Svart: Jord/-

Glöm inte att använda den medföljande säkringen!


Recensera produkt

Relaterade produkter

Payment with Apple Pay Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Diodexperten Sverige