Sidomarkering Mini RÖD-ORANGE LED 12/24V

  • 89 kr

Våra sidomarkeringar med multivoltfunktion (12-24V) är den ultimata lösningen för att öka säkerheten och synligheten på din släpvagn eller lastbil.

In stock
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa
Leverans 1-4 arbetsdagar
Fri frakt från 500kr
30 dagars öppet köp

Sidomarkering gummi RÖD-ORANGE LED  

Fint fast sken passar lika bra på släpet som epan, LED vilket som ger en bättre livslängd och mindre strömförbrukning, montering görs genom enkelt genom två hål genom hållaren

Våra sidomarkeringar med multivoltfunktion (12-24V) är den ultimata lösningen för att öka säkerheten och synligheten på din släpvagn eller lastbil. Med en kompakt storlek på endast 50 x 60 x 63 mm är dessa sidomarkeringar både diskreta och kraftfulla.

Deras vattentäta konstruktion säkerställer pålitlig prestanda i alla väderförhållanden, oavsett om det är regn, snö eller hårda vindar. Du kan vara säker på att dessa sidomarkeringar fortsätter att lysa starkt och hålla din bil synlig.

Multivoltfunktionen gör dem kompatibla med fordon som har både 12V och 24V elsystem, vilket ger dig flexibilitet i ditt val av fordon. Installationen är enkel och smidig, och deras kompakta storlek gör dem enkla att montera på olika platser på din bil eller lastbil.

Våra sidomarkeringar erbjuder en kostnadseffektiv och pålitlig lösning för att öka säkerheten på vägen och samtidigt ge din bil ett modernt utseende. Utforska vårt sortiment och investera i högkvalitativa sidomarkeringar som hjälper dig att hålla dig säker och synlig i alla körförhållanden.


Specifikationer:

  • 12-24 v
  • IP65
  • CE
  • Storlek: 50x60x63 mm

Inkoppling av kabel:

Röd: +

Svart: Jord/-

Dessa säljes styckvis.